Home Over ons Begrafenis Crematie Surinaamse uitvaart Offerte Showroom Contact

Een waardige begrafenis of crematie voor iedereen

Budget UitvaartPlan

Bel voor meer informatie

010 - 21 09 611

(Dag en nacht)

© 2016. | VDWebdesign                                                          Budget UitvaartPlan Rotterdam is onderdeel van Gedenk Idee BV

Showroom

Onze aanvullende diensten

Sta even stil bij de herinnering...
Door onze ervaringen die de taak als uitvaartondernemer met zich meebrengen, beseffen wij als geen ander dat het afscheid nemen van een dierbare niet ophoud bij het einde van de uitvaartplechtigheid.
Het rouwproces is een periode waar u tijd voor nodig heeft en niet iedereen kan of wil direct definitief afscheid nemen.
Een tastbare herinnering in de vorm van een urn of een glasreliek geven u het gevoel dat de overledene nog bij u is. Een gedenksieraad waarin de as is verwerkt of een vingerafdruk is aangebracht geeft u de mogelijkheid uw dierbare op het hart te dragen zodat u werkelijk uw warmte nog deelt.

De asbestemming
Direct na de crematie staat uw hoofd niet naar de asbestemming, toch is het noodzakelijk hier bijtijds over na te denken zodat u het leven van uw geliefde een mooi slot kan geven. Gedenk Idee biedt een ruim assortiment aan urnen vervaardigd door verschillende fabrikanten in glas, keramiek, marmer  of messing. Wilt u liever de as teruggeven aan moeder natuur? De as overleveren aan de wind door ze op te laten stijgen met een heliumballon of uit te strooien over de zee, wij staan voor alle ideeën open.

Showroom en webwinkel
Een sieraad waarin de as van de overledene is verwerkt kan zo gemaakt zijn dat het niet direct de vergelijking met een gedenksieraad oproept. Gedenk Idee is exclusief dealer van Tjalling Wolthuis en See You gedenksieraden in Rotterdam. Deze gouden en/of zilveren ashangers geven u de mogelijkheid om onopvallend uw geliefde persoon voor altijd bij u te dragen. Minder luxe van uitstraling maar met een even hoge gevoelswaarde zijn vingerafdruksieraden of assieraden van zilver of rvs: tijdloos en divers en voor een betaalbare prijs.

Naast onze grote collectie mini-urnen, gedenkobjecten en assieraden heeft u bij ons tevens de keuze uit hoogwaardige grafmonumenten voor een eerlijke prijs. Daar ieder mens uniek is, is ook elk gedenksymbool uniek.
Bezoek onze uitgebreide collectie in de showroom in Rotterdam of surf naar de webwinkel en zie wat Wouter van Gedenk Idee u voor unieks te bieden heeft.
Wij zijn geopend van maandag tot en vrijdag van 09:30 tot 16:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 12:30 uur.
Voor een persoonlijk advies waarderen wij een afspraak zodat wij voor u alle tijd kunnen vrijmaken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 010 4280745 of bezoek ons webwinkel op www.gedenkidee.nl

Showroom